servicii-profesionale-de-coserit

Servicii profesionale de coserit

16:43 11 mai in Coșar profi
0 Comments

Conform legislatiei romane si a celei europene serviciile de curatare a cosurilor de fum sunt obligatorii, dar sunt si o masura de siguranta, pentru ca elimina riscul de incendii sau pericolului de intoxicare cu monoxid de carbon, care din pacate au dus in timp la moartea multor persoane. Curatarea cosurilor de fum este recomandata la cosurile cu gaz la cel mult 6 luni, iar la cele de fum de doua ori pe sezon, la inceput de sezon si la jumatatea lui. Cosul de fum trebuie sa respecte conditiile impuse de legislatia in vigoare: sa aiba o sectiune rectangulara minima de 400 de mm sau o sectiune circulara cu diametrul interior de minimum 200 mm. Dimensiunile interioare ale cosului trebuie sa fie constante pe toata inaltimea sa.

Este interzis a se conecta doua sau mai multe aparate la acelasi canal de evacuare. Peretii exteriori ai cosului de fum trebuie izolati, iar fata interioara sa se situeze la o distanta de minimum 16 cm fata de toate elementele combustibile. Simpla functionare a unui cuptor, a unei centrale termice sau a unei sobe produce depuneri în timp pe interiorul cosului de fum. Gazele de ardere provoaca un condens acid care macinã treptat interiorul cosului de fum traditional.

FRAMSEG se adreseaza in general companiilor din domeniul industrial, pensiunilor, pizzeriilor, brutariilor, persoanelor fizice,  cu servicii de coserit pe langa curatarea cosurilor de fum si prin curatarea semineelor si a sobelor, prin curatarea cuptoarelor, prin curatarea camerelor de fum.

No Comments

Post A Comment