servicii-profesionale-dezinsectie-dezinfectie-deratizare-bucuresti
[]
1 Step 1
Nume
Telefon
Previous
Next
powered by FormCraft

Servicii dezinsecție în București

Insectele pot “mânca” din profitul tău în mai multe moduri: îți pot afecta structura de rezistență a clădirii, pot ataca materialele prime sau stocurile din depozit, ceea ce pe termen lung înseamnă pericolul de transmitere a unor boli foarte periculoase, încălcarea normelor de sănătate și igienă pentru angajați, și implicit eventuale reclamații din partea clienților afacerii tale.

servicii-dezinsectie-bucuresti

Prevenție anti-insecte pe termen lung

servicii-dezinsectie-profesionale-bucuresti

Chiar şi un singur dăunător poate avea un impact financiar foarte mare asupra afacerii tale: acesta ar putea duce la infestări ulterioare ceea ce poate afecta imaginea afacerii tale, de aceea este bine să nu amâni procedurile periodice de dezinsecţie. În cazul acesta, ca şi în multe alte domenii, prevenţia este esenţială pentru o afacere “sănătoasă”. Spune adio insectelor de sezon apelând la servicii profesioniste de dezinsecţie, pentru a scapă de orice altă grijă secundară!

 

Dezinsecţia este mai exact procesul de eliminare a insectelor parazite (transmiţătoare de boli infecto – contagioase şi parazitare la om şi animale) şi păianjenilor cu ajutorul unor insecticide. Astfel, pe termen lung acest proces este benefic pentru sănătatea omului,  animalelor sau culturilor agricole, dar şi pentru a preveni eventuale pagube economice, prin scăderea producţiei sau prin degradarea unor materiale care îţi pot afecta afacerea.

 

De obicei cele mai frecvente insecte care sunt combătute sunt ţânţarii, păduchii, muştele, furnicile, gândacii, purecii, moliile, viespii, ploşniţele sau căpuşele. Acţiunile de dezinsecţie încep de obicei în spaţiile interioare şi apoi continuă în exterior. Astfel, se stropesc mai întâi la interior pereţii, pervazul, uşile şi ferestrele,dar şi pardoseala şi utilajele mari, apoi la exterior se stropesc pereţii şi rampele de încărcare şi descărcare.

Dezinsecţia profilactică şi cea curativă

În cazul dezinsecţiei profilactice (de necesitate) aceasta se execută periodic sau la semnalarea reapariţiei unor insecte dăunătoare şi poate fi, în funcţie de modul de aplicare: generală, totală sau parţială. Dezinsecţia profilactică vizează distrugerea insectelor şi acarienilor semnalaţi pe tot parcursul anului, făcându-se la un interval de cel puţin 3 luni, dar nu mai mult de 6 luni.

 

Dezinsecţia de necesitate se instituie imediat după apariţia suspiciunii de boală şi vizează dăunătorii incriminaţi de transmiterea acestei boli. Ea se repetă în funcţie de ciclul biologic al dăunătorului.

 

Practic, se face decontaminarea cu soluţie de 3% sodă caustică a spaţiilor (1l/mp), apoi se aplică soluţia şi se închide spaţiul pentru 24 ore. Ulterior se aeriseşte şi se face spălarea locului (12 l/mp).

 

Dezinsecţia curativă  (sau de eliminare) are ca scop distrugerea definitivă a insectelor dintr-un spaţiu infestat. În cazul unei infestări grave, dezinsecţia trebuie să se realizeze repetat, cu o frecvenţă de 10-15 zile şi trebuie urmată în mod obligatoriu de dezinsecţii profilactice.

lifecycle-bedbug