servicii-profesionale-curatare-montare-hote-industriale-horeca
[]
1 Step 1
Nume
Telefon
Previous
Next
powered by FormCraft

Servicii de vânzare și montare hote industriale

Serviciul profesional de montare a hotelor oferă proiectare şi consultanţă a instalaţiilor, dar şi partea de montaj în sine, însoţită de eventuale lucrări de fonoizolare a instalaţiilor sau montare de instalaţii fotovoltaice.

servicii-profesionale-de-coserit

Etapele instalării unei hote industriale

salveaza-ti-viata-si-bunurile

Instalarea se va face în aşa fel încât să fie afectat cât mai puţin fluxul bucătăriei şi pentru ca lucrarea să se finalizeze într-un timp adecvat, în conformitate cu tipul utilajelor existente şi dimensiunile bucătăriei.

 

Montajul presupune partea de montaj şi instalare a hotei, racordarea acesteia la ventilator interior/exterior în limita a circa 6-8 ml tubulatură, montaj ventilator, dar şi racordarea acesteia la instalaţia electrică existentă.

 

În primul rând se va stabili poziţia optimă de amplasare şi înălţime faţă de echipamentele deja existente în bucătărie, se va planifica suspendarea şi ancorarea tubulaturii de tavan, iar în cazul bucătăriilor cu tavan foarte jos se vor alege soluţii optime de montaj şi de racordare a hotei profesionale la instalaţie-tubulatură-ventilator. Se va suspenda hota cu prindere de perete şi tavan cu lanţuri sau bări filetare şi întinzătoare.

 

Apoi se trece la fixarea ventilatorului pe suporţi la interior sau exterior, după ce în prealabil au fost perforaţi pereţii din cărămidă, bca sau beton. De aceea colaborăm tot timpul cu firme care dispun de echipamente care pot perfora pereţii la un diametru precis fără vibraţii, percuţie şi praf.

 

Urmează racordarea ventilatorului la tubulatura interioară şi montajul instalaţiei electrice de comandă a ventilatorului, cu cablu electric, copex, pat cablu, regulator de turaţie sau întrerupător.

 

Nu în ultimul rând, se face montajul tubulaturii rigide prin perforări pereţi/tavan, etanşare cu spumă, etanşare tubulatură împotriva scurgerilor de grăsime şi a altor lichide cu silicon rezistent la temperatură.

Costuri de montare

Preţul montajului va fi stabilit în funcţie de locaţia unde se va executa montajul, după consultarea fotografiilor spaţiului şi după o vizită prealabilă la locul unde se doreşte amplasarea hotei.

salveaza-ti-viata-si-bunurile