servicii-profesionale-dezinsectie-dezinfectie-deratizare-bucuresti
[]
1 Step 1
Nume
Telefon
Previous
Next
powered by FormCraft

Întrebări frecvente despre dezinsecţie şi deratizare

De ce se impune o inspecţie a imobilului înainte de a primi o cotaţie de preţ a serviciului de deratizare şi dezinsecţie?

 

Atunci când un client este interesat de serviciile de dezinsecţie şi deratizare prima sa întrebare este de multe ori legată de costul serviciului. Este foarte greu de aproximat un preţ al serviciului pentru că problemele cu insectele şi dăunătorii nedoriţi diferă foarte mult de la un sediu la altul şi între cazurile de infestare cu dăunători.

 

De aceea, serviciul nostru de deratizare şi dezinsecţie vă propune o ofertă de preţ doar după o vizită gratuită a specialiştilor noştri la sediul dumneavoastră.

De ce ar trebui să apelez la serviciile unei firme profesioniste de deratizare şi dezinsecţie?

 

E posibil că până să apelezi la serviciile unei firme profesioniste să fi aplicat deja mai multe insecticide sau pesticide, care nu au fost atât de eficiente pe termen lung în alungarea dăunătorilor. Nu doar lipsa de eficienţă a substanţelor folosite, dar şi modul şi frecvenţa cu care acestea sunt aplicate influenţează reuşita procesului de deratizare şi dezinsecţie. De aceea este bine să apelezi la un profesionist autorizat a cărui expertiză te va ajuta să rezolvi la sigur problema dăunătorilor.

Pot fi insecticidele şi pesticidele aplicate şi de alte persoane în afara specialiştilor de la firmele de deratizare?

 

Utilizarea substanţelor de deratizare şi dezinsecţie de persoane neautorizate este de obicei ineficientă şi poate fi chiar periculoasă pentru copii, adulţi sau animale. În plus, de cele mai multe ori dăunătorii revin dacă nu sunt luate măsuri de prevenţie pentru a-i ţine departe. În mai puţin de 60 de zile noi infestări cu dăunători pot apărea.

Ce presupune o primă inspecţie gratuită a imobilului înainte de deratizare sau dezinsecţie?

 

Această inspecţie presupune identificarea locurilor din imobil (sau în apropierea lui) în care se află dăunătorii pentru eliminarea problemelor iniţiale pe care aceştia le cauzează şi pentru a preveni eventuale neplăceri pe viitor. Această prima vizită de constatare este gratuită, iar numai pe baza ei vom putem facem o estimare corectă de preţ pentru a putea trata problema “vizitatorilor” nedoriţi care v-ar putea afecta afacerea.

Este această intervenţie sigură şi non-toxică?

 

Da, pentru că siguranţa şi sănătatea clienţilor noştri este prima noastră prioritate. De asemenea, este foarte important pentru noi să păstrăm echilibrul mediului natural. Acestea sunt posibile pentru că tot timpul folosim o cantitate cât mai mică de pesticid şi insecticid, minimul necesar pentru ca operaţiunea să fie una eficientă. În plus, toate materialele pe care le folosim se înscriu în legislaţia europeană pentru protecţia şi siguranţa mediului, iar profesioniştii noştri sunt special instruiţi pentru a manevra toate aceste substanţe cu mare atenţie.